Massage


Even een uurtje helemaal voor jezelf, een moment van rust…

Veel mensen hebben baat bij een massage; de genezende kracht van aanraking en respectvolle aandacht. Een massage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Door de ontspanning van het lichaam kan ook stress worden verzacht en de gevolgen daarvan, zoals een stijve rug en nek, slaapproblemen of spanningshoofdpijn. Een ontspanningsmassage kan, zowel geestelijk als lichamelijk heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid.

Deze massagevorm kent een opbouw van lange strijkingen en knedingen. Tevens wordt er druk uitgeoefend om spieren en pezen soepel te maken en afvalstoffen af te voeren. De massage wordt gegeven op gevoel en naar behoefte van de ontvanger. Het is belangrijk om aan te geven wat je fijn vindt, dit is voor iedereen anders. Het doel is ontspanning. Er wordt gemasseerd met zuiver etherische olien.

Prijzen
Ontspanningmassage: 30 minuten achterkant lichaam     € 30,- Ontspanningmassage: 60 minuten achterkant lichaam     € 50,-

Voor het maken van een afspraak kun je telefonisch contact opnemen met het Yogahuis tel. 0614817930

Website gemaakt door UPsite